Вратите на фирма ГЕКОНИ

се продават под търговската марка КОНДООР и представляват съчетание между солидна метална конструкция и богат избор от декоративни облицовки с ламинатно покритие, технически или естествени фурнири в разнообразни цветове от полиуретанови бои. Конструкцията се състои от крило и каса, като за основа на металната част на крилото се използва стоманен лист с дебелина 1.5mm и заварена рамка от студено огънати профили. Вътрешността е оребрена с метални шини, което гарантира висока устойчивост при огъване.

За повишаване на якостта, крилото се затваря с допълнителна ламарина, като кухите пространства се запълват с 6-сантиметров звукоизолационен и топлоизолационен материал. Заключващата система се състои от брава с тристранно действие, здраво закрепена към основата чрез механизъм, осигуряващ бърз и лесен достъп за евентуалното ѝ обслужване.

Връзката между декоративните панели и металната конструкция на крилото се осъществява посредством алуминиева система. Касата представлява отворена рамка от студено огънати профили, в която са изрязани отворите за заключващата система, подсигурени със защитни брони, както и отвори за пасивни шипове.

Вратата е двустранно уплътнена чрез гумени уплътнения, монтирани в крилото и в касата. С помощта на регулатор се извършва прецизното им притискане към прилежащите им повърхнини, така че вратата да се отваря и затваря без излишни усилия. По този начин се удължава експлоатационният ѝ срок.