Фирма ГЕКОНИ ЕООД

е създадена през 2012 година в град София. Амбицията на целия ни екип е насочена към възвръщане на смисъла на поизбледнелия лозунг “Изберете българското”. За целта прилагаме иновативни решения за въвеждане на конструкции и технологии, които да повишат качеството и производителността.

Продукцията обхваща външни и вътрешни врати и портали, мебелно обзавеждане, както и цялостни интериорни решения с 3D визуализация. Благодарение на сътрудничеството си с дизайнерския екип на фирма “Bonita Design Studio”, ГЕКОНИ постига висока естетическа стойност на своите изделия и успява да задоволи и най-претенциозните желания на своите клиенти.

Стремим се към въвеждането на нови стандарти, съобразени с високите европейски изисквания по отношение на конструкцията, технологията и контрола на качеството на произведената продукция.

Силните ни страни са в патентованите иновации в производството на блиндирани врати, високата производителност, качеството на продуктите и конкурентните цени. Разчитаме на тях, за да спечелим доверието на всеки потребител, включително и извън границите на България.